Amazon Quiz

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answer And Win Brand New Sony Bravia 2021

Amazon Sony Bravia TV Quiz
Written by admin

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answer And Win

Amazon Sony Bravia TV Quiz solutions October 12, 2020. Win a Sony Bravia TV by answering all solutions. Scroll on to get the most recent Amazon quiz solutions.

Amazon India is again with the everyday Amazon Sony Bravia TV Quiz the place customers can reply to questions and stand an opportunity to win thrilling prizes.

The Amazon Quiz for October 12, 2020, is stay now, and the winner shall be eligible to win a model-new Sony Bravia TV.

Amazon quizzes deal with product trivia and normal information questions and supply the chance for customers to win thrilling prizes.

The prizes for these quizzes vary from free merchandise (together with cell phones and different devices) and goodies to Amazon Pay steadiness.

Take a look at the questions and solutions for right this moment’s Amazon Sony Bravia TV quiz.

Right now’s Amazon Sony Bravia TV Quiz Info

  1. Amazon Sony Bravia TV Quiz Prize: Sony Bravia TV
  2. Amazon quiz date and time: The quiz is a stay and can run till November 5, 11:59 PM IST.
  3. Winners record declaration date: To be introduced
  4. Variety of winners: 4

Amazon quiz right this moment – Prizes and odds of successful

A model new Sony Bravia TV shall be awarded to 4 fortunate winners on this Amazon contest. The chances of success rely on the variety of eligible entries that reply to all of the questions accurately. Eligible entries are those that fulfill the eligibility standards outlined within the cellular app and observe the steps outlined within the ‘Particulars of the Contest and The best way to Enter’ part. You may as well tweet about your participation within the Amazon Quiz utilizing #QuizTimeMorningsWithAmazon.

The best way to play the Amazon Sony Bravia TV quiz?

Step 1: That is an Amazon app solely provide, so we recommend you obtain & set up the Amazon Android or iOS app from Google Play Retailer or Apple’s App Retailer.

Step 2: Now, open the Amazon app and sign up to your Amazon account (Create an account if you happen to shouldn’t have a present Amazon account).

Step 3: To enter the Amazon Sony Bravia TV quiz, simply click on on ‘FunZone’ from the app menu and faucet on the ‘Sony Bravia TV’ banner.

Step 4: Faucet on the ‘Begin’ button.

Step 5: You need to reply to all of the questions accurately.

Step 6: After answering all of right this moment’s Amazon Quiz questions accurately, you’ll enter the Amazon Quiz winners’ fortunate draw.

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers


Question 1: The Sony Bravia X7400 Series comes with ________ display. Fill in the blanks.

Answer: Triluminos

Question 2: Which Operating System does the Sony Bravia X7400 Series use?

Answer: Android

Question 3: Using which of these features on the Sony Bravia X7400 Series of televisions can you perform a voice search?

Answer: Google Assistant

Question 4: In terms of sound, which of these features are available on the Sony Bravia X7400 Series of televisions?

Answer: All of these

Question 5: Which of these Smart TV features are available on the Sony Bravia X7400 Series of televisions?

Answer: All of these

Question 6: Which Bollywood Megastar Made His Television Debut In 2000 With An Indian Version Of A British Game Show?

Answer: Amitabh Bachchan

Question 7: Krishi Darshan, Chaupaal, Samachar, And Kalyani Were The First Programs On Which Channel?

Answer: Doordarshan

Question 8: First Transmitted On BBC In 1938, What Was The World’s First Television Gameshow

Answer: Spelling Bee

Question 9: Which Company, In 1982, Produced The First Mass-Produced Pocket Television: The Watchman?

Answer: Sony

Question 10: The ‘Neighbor’s Envy, Owner’s Pride’ Slogan Is Associated with which brand of TV?

Answer: Onida

 

Read Also


Must Read: [100%] How To Change Name In PUBG Mobile? Simple Step-by-Step Guide Reset Appearance

Must Read: How to Hide Apps in Vivo Phones in Hindi Full Video Guide 100%

Must Read: CBSE Board Exams Date Sheet 2021 Class 10 & 12

Must Read: गूगल वेबमास्टर टूल क्या होता है? (हिंदी में) What is Google webmaster tools? [2021]

Must Read: How Email Works Step by Step.

Add Comment

Leave a Comment

x